Bowling

Bowling AKSENT

 

Bowlingnieuws

 

 

Eindelijk kunnen wij, nu het coronavirus zich langzaam van zijn betere kant laat zien, plannen maken om terug te starten met ons zo geliefd bowlingspel.

Natuurlijk rekening houdend met de evolutie van het coronavirus dat zeker nog niet verdwenen is, voorzichtigheid is nog steeds geboden .

Op 25 september spelen wij de finale van het bowlingjaar 2019-2020 met natuurlijk de uitreiking van de prachtige wisselbeker, bronzen, zilveren en gouden medailles, die zoals steeds met fierheid in ontvangst genomen worden.

Als alle plechtigheden zijn volbracht kunnen wij zoals al enkele jaren de gewoonte is genieten van een lekkere maaltijd. De mensen die deelnemen aan dit etentje hebben zich al aangemeld bij Jos Crabbé .

Als alles naar wens verloopt start het bowlingseizoen 2020-2021 op 2 oktober 2020, voor de eerste deelname is het wenselijk vóór 2 oktober Jos Crabbé te verwittigen van uw deelname.

Dat kan via tel. 016/44.36.26 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij hopen onze trouwe bowlers terug te zien om hun bowlingkunde met elkaar te meten, maar gewoon erbij zijn is ook heel leuk .

Maar… NIEUWKOMERS zijn ook zeer welkom om met de ballen te komen gooien, Schoenen in verschillende maten, ballen in verschillende gewichtsklasse zijn gratis te bekomen in bruikleen.

Ook supporters zijn welkom, onze leuze is nog steeds hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Ik wens jullie allen een warme hete zomer.

Groetjes

Jos Van Leemputten

Noteer alvast volgende data:

            02 oktober 2020                           08 januari 2021

            30 oktober 2020                           05 februari 2021

            27 november 2020                       05 maart 2021

                                                      02 april 2021